Bahan: Biskut marie, Badam Kisar, Royal Aising
Bahan: Sebiji Almond, Gajus Kisar, Susu Tepung, Tepung Beras, Coklat Compund Selbourne
Bahan: Badam Kisar, Susu Tepung, Coklat Compund Selbourne
Beautiful Daisy (RM23.00)
Bahan: Shortening, Gajus Kisar, Esen Vanila, Strawberry Emulco
Bahan: Badam Kisar, Shortening, manik Gula + Love
Bahan: Shortening, Oats, Coffee Emulco, Chocolate Compound Selbourne, Badam Kisar + Cincang, Breadcrumbs
Bahan: Coco Crunch, serbuk koko, Coklat Compound, Manil warna warni
Bahan: Gajus Kisar, Esen Mocha, Santan serbuk, Coklat Compound
Bahan: Serbuk Koko, coklat Chip, Badam Cincang, Oats, Bijan, Ceri
Bahan: Badam kisar, Nestum Kisar, Tepung ubi, Crocuant, Coklat Compound
Bahan: Shortening, Minyak sapi (gheeblend), Cornflakes, Nestum Kisar, Susu Tepung, Tepung Suji
Bahan: Cheedar Cheese, Nestum Kisar, Pandan Paste, Susu Tepung
Bahan: Kacang Tanah Kisar, Minyak Sapi (gheeblend), Gula Aising
Bahan: minyak Sapi, Butter, Blueberry Paste, Blueberry filling + nenas
Tat Nenas Gulung (RM24.00)
Bahan: Butter, Minyak sapi, Susu Tepung, Tepung jagung, jem nenas (homemade)
Tat Nenas Gulung (RM24.00)
Bahan: Butter, Minyak sapi, Susu Tepung, Tepung jagung, jem nenas (homemade)
Syarat Menjadi Ejen Biskut Nina Bake House
~
Untuk menjadi Ejen perlu mengambil sekurang-kurangnya 25 -30 balang
biskut (campur2) untuk mendapat harga yang memang murah.. Harga Ejen
saya akan beritahu secara persendirian
~ Ejen di benarkan menampal Label sendiri pada biskut keluaran kami
~ Sampel Biskut berharga RM30.00. 5 pcs untuk setiap jenis biskut
~ Biskut sepenuhnya menggunakan Butter
~ Di Dalam balang berbeza kuantiti mengikut size biskut. Anggarannya 45pcs - 55pcs biskut.
~ Tarikh Tutup Tempahan Seminggu sebelum Hari Raya..... Sempat lagi nak order nih.. :)
~ Tarikh Tutup Tempahan Seminggu sebelum Hari Raya..... Sempat lagi nak order nih.. :)
Jadi Tunggu apa lagi... Jom buat duit Raya Tahun ni... InsyaALLAH Biskut Keluaran kami menepati citara Anda...
Berminat boleh hubungi 012-7404669 NINA ATAU EMAIL: sweetlilly01@gmail.com untuk keterangan lanjut
No comments:
Post a Comment