JADUAL KELAS


Cara Mendaftar & Membayar 

Ikuti langkah-langkah berikut untuk mendaftar & membayar :

1.Hubungi kami menerusi 012-7404669 / 012-7652409 atau  Email kami di sweetlilly01@gmail.com

2.Jelaskan Deposit sebanyak 50% dari harga kelas untuk tempahan. Selepas itu SMS / EMAIL NAMA PENUH dan IC NO anda ke 012-7404669 / 012-7652409. Dan sertakan bukti pembayaran untuk semakan pihak kami. Baki bayaran selebihnya di buat pada hari Kursus.

3. Bayaran boleh di buat di MAYBANK. No. Akaun: 551249500387 (NINA BAKE HOUSE).


 APRIL 2012



Ahad
8/4/2012
11.30am – 5.00pm


KELAS ANEKA ROTI ALA BAKERI

Membuat 2 jenis kaedah roti – straight dough dan water roux method. Membuat 8 jenis roti ala bakeri di antaranya Mexican bun, mini pizza, sosej roll, plaited cheese dan lain2 lagi. Juga peserta akan di ajar cara membuat roti naik. Dan di kelas ini juga peserta akan membuat 1 jenis Hawaiian pizza yang lazat.

RM200.00

sabtu
14/4/2012
11.00am – 5.30pm


KELAS ANEKA KUIH TALAM

Kelas di jalankan separa hands-on. Peserta akan di beri peluang membuat sendiri kuih-kuih talam. Cara mengenal kepekatan adunan sebelum di kukus, cara memasak adunan talam yang cantik.
Di dalam kelas ini akan membuat 8 jenis kuih talam di antaranya ialah kuih talam keledek, Talam peanut butter, Talam pudding roti yang lazat, Talam cendol, Talam jagung, Talam Skoteng, talam Palembang dan Talam ABC

RM200.00

Sabtu
21/4/2012
11.00am – 5.30pm


KELAS ANEKA SWISS ROLL

Membuat pelbagai jenis swiss roll berhias dan tidak berhias. Anda akan di ajar menggunakan kaedah 1 langkah untuk mendapatkan swiss roll yang gebu dan lembut. Teknik yang betul menggulung swiss roll agak Nampak cantik dan tidak mudah patah. Di dalam kelas ini akan di ajar swiss roll marble, blueberry, peanut, rainbow dan chocolate swiss roll. Anda boleh menjana pendapatan dengan menjual swiss roll moden selepas ini..

RM200.00

Ahad
22/4/2012
10.30am – 5.30pm


KELAS STEAM BUTTERCREAM
(2 TIERS WEDDING CAKE)

Akan di ajar cara membuat bunga ros yang mudah. Di dalam kelas ini akan di ajar cara menyiram kek menggunakan steam buttercream supaya kek kelihatan seperi fondant dan tidak menggerutu. Di ajar juga bagaimana membuat scallop dan beberapa jenis bunga dari buttercream.

RM250.00


Sabtu

28/4/2012

11.00 – 5.30PM


KELAS BISKUT RAYA

Akan membuat 10 jenis biskut raya. Kelas di jalankan separa hands-on.
Biskut yang akan di buat di dalam kelas ialah Black oreo cookies, Golden oat cookies, pandan snowy, Hawaiian coconut, strawberry delight, chinese pineapple tart, cereal pinkish cookies, golden nugget, cheese nut cookies dan almond biscotti.



RM200.00

Ahad

29/4/2012

10.30am – 5.30pm

CAKE IN A JAR

Cake popular di dalam jar – di dalam kelas student akan di ajar secara hands-on membuat beberapa jenis kek di antaranya, PAVLOVA in a jar, RED VELVET in a jar, TIRAMISU in a jar, S’MORE CAKE IN A JAR


RM200.00


Terma dan Syarat:

  1. Kelas Persendirian boleh di buat pada hari Isnin – Jumaat sahaja. Dan Bayaran untuk kelas persendirian adalah berbeza dari kelas berkumpulan. Minimum 1 – 3orang peserta sahaja di dalam kelas

    2)      Kelas Berkumpulan hanya di buat pada Sabtu dan Ahad sahaja. Minimum 4 – 8 orang peserta.

    3)      Nina Bake House berhak membatalkan kelas atau menunda kelas jika penyertaan kurang daripada yang di jangkakan.

   4)      Bayaran sebanyak 50% perlu di jelaskan terlebih dahulu untuk tempahan tempak duduk. Di sini kami akan utamakan peserta yang telah membuat bayaran terlebih dahulu. Dalam kata istilah Siapa Cepat Dia Dapat.

   5)      Sekiranya anda tidak dapat hadir, anda boleh menukar kelas ke tarikh lain. Tetapi anda hanya di benarkan membuat pindahan sekali sahaja. Selepas itu wang deposit anda tidak akan di kembalikan.

  6)      Sila hubungi kami di talian 012-7404669 / 012-7652409 jika berminat atau ingin menyertai kursus2 yang di tawarkan.

   7)      Peserta akan di beri Sijil Penyertaan.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...